Instrucțiuni de folosire

Pentru început stabiliți gara de unde plecați și unde doriți să ajungeți. Pentru aceasta începeți să scrieți numele gărilor urmând ca după primele 2 litere să vi se ofere mai multe opțiuni de unde să alegeți numele stațiilor din sistem. Puteți continua să scrieți și opțiunile vor fi triate suplimentar sau puteți să selectați una din opțiuni și să mergeți mai departe

Dacă doriți să fie afișate numai conexiuni directe selectați opțiunea corespunzătoare iar dacă dimpotriva doriți neapărat să treceți printr-o anumită gară selectați opțiunea de conexiuni via și alegeți în mod asemănator gara în care doriți să schimbați trenul.

Daca aveți o dată anume la care doriți să călătoriți selectați această dată din widgetul grafic care se deschide dacă faceți click pe câmpul Dată plecare sau pur si simplu scrieți data în formatul YYYY-MM-DD unde YYYY este anul cu 4 zecimale, MM este luna cu 2 zecimale si DD este ziua tot cu doua zecimale.

Odată stabilit itinerariu apasați butonul Caută și așteptați.

Vor fi căutate conexiunile potrivite pentru datele dumneavoastra exclusiv legaturi care circulă la data specificată a calatoriei.

Odata afisate conexiunile puteti afla si pretul orientativ al calatoriei dumneavoastra apasand pe butonul Calculeaza pret din dreapta fiecarei conexiuni. În caz de conexiune multiplă pentru fiecare tren este specificat acest preț și în funcție de serviciile oferite.

Pentru orice probleme în folosirea acestei opțiuni nu ezitați să ne contactați.